Eiendommer

 • 195 .000

  Playa San Juan

  TENERIFE - ISLAS CANARIAS

  Denne leiligheten har en veldig solrik terrasse og direkte utsikt over havet, og har 1 soverom, amerikansk kjøkken i en bygning ved strandpromenaden med heis. Terrassen er tilgjengelig fra stuen og hvor du kan se ut mot havet. Huset har bad og selges fullt møblert og utstyrt. Det inkluderer et vaskerom på taket for privat bruk av huset.

  59m2 1bad 1soverom 1parkering JAUtsikt
 • 145 .000

  Playa San Juan

  TENERIFE - ISLAS CANARIAS

  Romslig leilighet med 1 soverom, 1 bad, stue, fullt møblert amerikansk kjøkken og balkong. Huset har et vaskerom på taket. Det selges fullt møblert og utstyrt.

  60m2 1bad 1soverom 1parkering JAUtsikt
 • 220 .000

  Playa San Juan

  TENERIFE - ISLAS CANARIAS

  Koselig og komfortabel leilighet til salgs, totalrenovert, i første etasje i bygningen med heis: nyttig areal på 70 m2 med balkong, samt et vaskerom på taket og en garasjeplass. Den består av en romslig stue med kjøkken utstyrt med avanserte hvitevarer, et stort dobbeltrom og en annen for øyeblikket åpen planløsning, beregnet på et kontor og lett kan konverteres til et andre soverom. Stort bad med hengende toaletter, dobbel vask, komfortabel åpen dusj og filtre for vannrensing. Skyvedører i satengglass, vippbare vinduer laget av tysk PVC med doble vinduer og motoriserte persienner.

  70m2 1bad 2soverom 1parkering JAUtsikt
 • 138 .000

  Playa San Juan

  TENERIFE - ISLAS CANARIAS

  1-roms leilighet med bad, stue og fullt utstyrt og møblert amerikansk kjøkken. Den har en ganske solrik balkong, eiendommen ligger i andre etasje og er renovert. Veldig sentralt. Selges med møbler

  55m2 1bad 1soverom 1parkering JAUtsikt